donderdag 30 juni 2011

Work in progress...

Nou een post van mij is al wel weer lang geleden! Nu moeten jullie niet meteen denken dat ik dan ook niets aan het doen ben want er ligt al een hele tijd een project op tafel... Work in progress dus...
Zoals ik eerder verteld had heb ik een vrijgezellenfeestje gehad. Nou was die compleet in een Holland-thema. Ik heb tijdens het feestje van alle meiden een kadootje gehad en om die bij elkaar te kunnen bewaren heb ik besloten om hier een mini van te maken en dus heb ik alle kadootjes op de foto gezet en nu moet daar een Holland-boekje van gemaakt worden. Hij is nog LANG niet af maar om jullie alvast een indruk te geven post ik toch alvast wat er tot nu toe ligt...





Elke keer is er dus een rode, dan een witte en dan een blauwe pagina; lekker Hollands ;-)
Nou als hij OOIT af is dan show ik hem natuurlijk weer hier...
 

donderdag 9 juni 2011

Ondertrouw en katjes weg

Vandaag gaan de katjes weer terug naar Gaus. Ze waren namelijk afgelopen dinsdag 8 weken en dus zijn ze oud genoeg om hun nestje te verlaten. Dat betekent dat ze naar het asiel gaan en vanuit daar wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Van elk katje heb ik een aantal foto's bij elkaar gezocht en daarvan een A4 gemaakt met wat steekwoorden die typisch zijn voor dat katje. Ik dacht; dat is wel leuk voor een nieuw 'baasje' zodat die ook wat jongere foto's heeft. Jammer genoeg hebben wij ze natuurlijk ook pas 3 weken gehad maar dat wat ik heb kan ik in ieder geval doorgeven!



Van elk katje (en moeders) heb ik een klein 'boekje' gemaakt waar in het kort een verslagje staat van de afgelopen tijd, bijzonderheden van het katje en van de kleintjes het gewicht van de afgelopen tijd. Dit is echt een vraag aan ons geweest vanuit Gaus (nou ja; om een verslagje bij te houden dan, niet om het perse op deze manier te doen).
Gisteren zijn wij in ondertrouw gegaan. Wouter had een vrije dag-van-de-baas en ik een ruildag met dinsdag dus waren we samen de hele dag vrij. We hebben echt een heerlijke dag gehad! 's Ochtends lekker thuis en toen werd deze prachtige tuinset bezorgd (alvast een huwelijkskado van Wouter z'n ouders zodat ik hem met mijn verjaardag ook kan gebruiken). Daarna over de markt geslenterd, 's middags naar het gemeentehuis geweest en 's avonds zijn onze beide ouders bij ons thuis wezen eten en kletsen. Wat geheimpjes over de bruiloft verklapt en heerlijk zitten kletsen. We hebben het ontzettend gezellig gevonden en enorm genoten.
Wat was het ineens gek wakker worden zo alleen na zo'n lekkere dag van gisteren :-)

donderdag 2 juni 2011

Kaartje

Voor de verjaardagslijst 2 kaartjes gemaakt; de kleuren komen niet heel mooi over maar dat krijg je als je 's avonds foto's maakt...

Nog even als update: op de Voorhofdagen laatst 9 sleutelhangers kunnen verkopen voor het goede doel! Dat ging wel goed dus :-)

Vandaag een redelijk goede dag gehad wat betreft lijf; vriendlief en ik hebben bijna 20km gefietst (echt dit is heel erg veel voor mij)! Daarna ben ik even op de bank gaan liggen (niet in bed dus), toen nog twee tuintafels geschrobt (het mooie weer is toch echt van start tenslotte), toen nog even liggen snoezen op de bank en vanavond bij vrienden wezen BBQ-en en eenmaal thuis net nog weer een rondje gewandeld. Ik weet het; dit lijkt misschien allemaal redelijk suf en helemaal niet zo druk maar ik heb genoeg dagen dat dit allemaal echt NIET lukt dus ik ben blij met mijn dagje :-) Hoplijk volgen er nu ik met behandelingen bezig ben veeeeeeel meer van dit soort goede dagen, worden de slechte dagen steeds minder en worden de goede dagen steeds beter. Blijven hopen niet waar?

En we gaan aftellen naar leuke dingen; woensdag gaan vriendlief en ik in ondertrouw wat betekent dat het woensdag nog precies 100 dagen duurt voordat we gaan trouwen!