vrijdag 28 juni 2013

Blz. 2 en blz. 4 van het baby-boek

Eh ja je leest het goed; ik heb blz. 2 en blz. 4 gemaakt van het baby-boek. Onlogisch? Ja waarschijnlijk wel alleen is blz. 3 nog één met vakjes en daar had ik nog even geen zin in dus vandaar...
 
Hier komt bladzijde 2: vrijwel geheel gewijd aan het "moeders voor moeders":






 Blz. 4 is een LO met onze eerste echo. Nog steeds naturel want, ondanks dat we inmiddels weten wat het wordt, dat wisten we toen nog niet (en dan kan ik niet meer bloggen haha).


 Ik bleek 10 weken (en 2 dagen) zwanger te zijn
 In beeld zagen we een kloppend hartje en trappelende beentjes. Wat is dat gek zeg als je zelf nog niets voelt! Heel bizar... De buik is nog niet gegroeid, je voelt nog niets, je hoort niets maar het scherm laat toch echt een spartelend kindje zien... En dat in mijn buik...!

Het is en blijft een bijzonder iets he een zwangerschap :-)

zondag 23 juni 2013

Fotoboek baby blz. 1

Eerder begon ik al met het baby-boek maar helaas kwam het toen weer stil te liggen wegens de braderie en allerlei andere dingen die er tussendoor kwamen. Vandaag heb ik echter de eerste bladzijde af gemaakt:
 Linksbovenin de eerste test die we deden:
 Rechts boven de officiële test (de eerste test was eigenlijk te vroeg gedaan)

 De kadootjes voor de aanstaande opa's en oma's
 Ën natuurlijk de tekst er bij:
Nu langzaam maar gestaag verder... ;-)

zondag 9 juni 2013

Braderie

Samen met haar en met haar stond ik gisteren op een braderie in de hoop om wat spulletjes te kunnen verkopen. Samen hadden we een gezellige dag met stralend weer en redelijk wat aanloop.
We hadden gehoopt dat de verkoop wat beter zou gaan, maar we hebben een hoop reclame uitgedeeld en wie weet wat daar nog uit komt!
 
Onze kraam zag er in ieder geval gezellig uit:






En ja; we hebben allemaal ook nog wat verkocht :-)

vrijdag 7 juni 2013

Boekje

Zoals jullie nu wel weten staan we morgen op de braderie in Biddinghuizen. Nu wilde ik daar de laatste tijd nog even hard voor aan de slag maar juist dan zal je zien dat je lijf niet mee werkt (lees: behoorlijk tegen werkt).
Woensdag heb ik een groot deel van de dag plat gelegen maar vandaag ben ik toch (deels) aan het werk:
Ik maakte een kleurrijk miniboekje

 Als je het elastiek opent gaat hij al vanzelf uiteen staan
In het boekje zitten 6 "tags" met aan twee kanten een vrolijk papiertje. In totaal kunnen er dus 12 foto's in het boekje geplakt worden.
Lekker vrolijk toch?