zaterdag 31 juli 2010

Big shot

Pfff spannend!!!
Ik heb van iemand een big shot over kunnen nemen! Ik heb er al heel lang over getwijfeld of ik het wel of niet zou doen en toen kwam ik een leuke prijs tegen ergens. Uiteraard heb ik ook vast wat accesoires er bij gekocht. Helaas nog niet al te veel want tja het geld is nu toch echt weer even op haha.

Maar goed; jullie raden het denk ik al wel; nu deze dingen eenmaal besloten zijn en het geld betaald is kan ik niet wachten tot hij er EINDELIJK is ;-)

En nou moet ik er heel eerlijk bij zeggen dat beide dingen gisterenavond laat pas betaald zijn dus ik moet echt nog even een paar dagen geduld hebben. Ik denk dat velen van jullie zich er echter wel in herkennen dat dat geduld er dan even niet is (a)

Ik ben zó benieuwd of hij gaat bevallen...

3 opmerkingen:

 1. GAAF!!!
  Veel succes met geduld hebben:P
  En daarna heel veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, geduld is een schone zaak! Maar inderdaad; wachten is moeilijk! Ik verwacht ook een nieuw pakketje en kan ook niet wachten, haha! veel plezier als je spulletjes binnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whahaha idd heeeeeeel herkenbaar, ik ben ook zo een ongeduldig typje! succes met wachten en geniet maar extra als hij binnen is!

  BeantwoordenVerwijderen