zondag 29 augustus 2010

Werkmap gepimpt

Ik heb op mijn werk een map waar echt vanalles in zit wat met werk te maken heeft. Nu had ik een saaie oranje (MEE heeft tenslotte oranje als kleurtje) maar deze is toch te klein... Ik heb dus een nieuwe map en besloot hem maar meteen even te pimpen. Uiteraard niet té want hij is wel voor mijn werk maar geef toe; dit is toch een stuk leuker dan een witte map?!6 opmerkingen:

 1. leuke map is het geworden! je collega's kijken je voortaan jaloers aan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Creatief hoor :) En door gebruik van de goede kleur ook nog een béétje in huisstijl ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk idee zeg!
  ziet er ook wat gezelliger uit zo.

  groetjes lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg die map

  je vroeg hoe ik het vond op de beurs

  eerlijk gezecht vond ik het een beetje tegen vallen,als ik naar mijn scrapwinkel ga waa rik altijd kom dan kom ik meer thuis ;-)
  De kraampjes met 3d spullen heb ik allemaal over geslagen want daar hou ik niet van
  voor de rest niet veel van mijn gade gevonden ,jammer genoeg.En echt veel goedkoper vind ik het niet,zag zelfs spullend ie in de winkel goedkoper zijn ,maar ja wel leuk om eens mee gemaakt te hebben en ben toch met leuke dignetjes thuis gekomen.
  en de precentjes die je gratis kreeg vond ik eigenlijk maar bagger om het zo te noemen ,maar toch uit dat ene tijd schrift heb ik nog een leuke traktatie gevonden waar ik nu mee bezig ben die zal je nog wel zien op het forum en mijn blog ;-)

  Maar goed heb geen spijt hoor

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk wat je met die map gedaan hebt! Hmm..goeie inspiratie..ik begin binnenkort aan een nieuwe baan, en dan heb ik misschien ook wel een map die gepimpt moet worden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. VEEL Beter ja!! ik heb een saaie zwarte ordner waar ik tegenaan moet kijken!! haha....

  BeantwoordenVerwijderen