donderdag 21 oktober 2010

Agenda 2011 - start...

Bij de boekhandel kwam ik deze agenda tegen. Nou moet ik heel eerlijk zijn en zeggen dat ik stiekem een agenda-tik heb. Ik ben gek op agenda's en koop er het liefst meerdere per jaar. Onzin natuurlijk dat weet ik zelf ook wel. Ik wil dat mijn agenda netjes is. En als ik dus heb moeten lopen krassen wil eigenlijk een nieuwe. Schandalig ik weet het. Nu heb ik afgelopen 2 jaar braaf met één agenda per jaar gedaan (jaaa ik leer het wel!) omdat ik er eentje had gevonden die ideaal voor mij leek. Tot ik dus deze zag...
In de agenda zitten 12 insteekhoezen waarin kartonnetjes zitten met uitdrukbare frame's waar je foto's achter kan stoppen. Ik dacht; DAT is leuk! Nou ja... eigenlijk vind ik de kartonnetjes spuuglelijk maar hé die kunnen er uit!
En zo ben ik dus begonnen mijn eigen 'kartonnetjes' te maken om zo een heel persoonlijke agenda te maken die echt niemand anders heeft. Het is echt mega-veel werk maar het resultaat straks lijkt me zó ontzettend gaaf!
Meer dan deze twee heb ik er nog niet af. De kleuren zijn wat flets maar ik krijg ze niet mooier op de foto vandaag.

Heel stiekem vraag ik me af waar ik mee begonnen ben want het is echt heel veel werk en mijn lijf trekt het helaas nog steeds niet om hele dagen boven aan de scrap te zijn. Dus langzaam maar beetje aan de gang gaan maar. Ik heb nu al zin in het resultaat!!!

8 opmerkingen:

 1. Wauw...Rianne, deze agenda is echt heel erg leuk met die foto's erin....een uniek exemplaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! En je kunt er mooi je creativiteit in kwijt. Lekker stapje voor stapje aan de knutsel blijven. Het hoeft ook niet meteen af, 2011 is nog een paar maandjes weg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een hele leuke agenda !
  Je bent al zeer goed bezig, echt mooi.
  Ik kom later nog wel eens kijken hoe het verder gesteld is met je agenda

  Groetjes Peggy ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke agenda!
  Leuk dat je hem zo helemaal naar je eigen stijl kan aanpassen!
  En geen haast... je hebt nog even voordat het 2011 is! :)
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rianne, wat een leuk idee, zo heb je meteen een persoonlijke agenda.
  grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, leuk he!! Ik heb zelf ook al een paar jaar een agenda gemaakt, ik gebruik altijd de agenda van de Hema. Die heeft ook plastic hoesjes om je eigen bladen in te doen!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klopt maar die van de HEMA heeft alleen achterin een paar hoesjes en op de voorkant; deze heeft door de hele agenda heen hoesjes en daarom vind ik deze leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen