donderdag 10 februari 2011

Update...

Phoe dat is lang geleden zeg dat er een berichtje van mij op stond! Even een kaartje dan: dit kaartje is aan mijn schoonzusje gegeven voor haar verjaardag en is in de stijl van hun huis.

Ik merk dat ik al heel lag niets meer gemaakt heb en ik mis ook even de scrap-zin eerlijk gezegd. Dit komt voor een gigantisch groot deel omdat mijn lijf de laatste tijd niet heel veel overhoudt. De laatste week ben ik redelijk druk geweest (nou ja voor het ongeval had ik gezegd; oh wat gezellig allemaal en nee hoor totaal niet druk) en dat moet ik helaas bekopen nu. Gisterenavond ben ik huilend naar bed vertrokken omdat mijn lijf zo ontzettend zeer deed en alles weer helemaal doorgetrokken was in mijn benen.
Vannacht aantal keren wakker geweest omdat ik lag te draaien van de pijn dus vanmorgen werd ik ook nog beroerd wakker. Vanavond ga ik er weer vroeg in en dan hoop ik dat alles morgen weer iets beter is want morgen heb ik wel weer een werkdag voor de boeg...
Ik hoop dat alles weer ietsjepietsje beter gaat straks en dat ik de scrap-zin weer helemaal terug krijg!!

4 opmerkingen:

 1. Lieve Rianne, wat een leuk kaartje heb je gemaakt! Dat stempel is ook erg mooi! Ik hoop dat je je snel weer wat beter mag voelen. Ik heb zelf een burn out en weet wat het is om te worstelen met je ( on- ) mogelijkheden!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als eerst hoop ik dat je snel weer wat opknapt, minder pijn hebt en beter slaapt! Sterkte! Die scrapzin komt dan vanzelf weer terug ;-) Je kaartje is trouwens heel leuk geworden!

  Groetjes van Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi,
  je kaartje is heel mooi geworden en ik hoop dat je je snel weer beter gaat voelen
  sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje.
  En sterkte met je lijf. Balen als dat je in de steek laat he? Doe maar lekker rustig aan en die scrapzin.... die komt ook wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen