donderdag 19 mei 2011

Sleutel-/ tassenhangers

Gisteren ben ik voor een dagopname naar het ziekenhuis geweest en vandaag en morgen moet ik verplicht rustig aan doen. Niet te veel traplopen, geen gekke dingen doen en goed naar m'n lijf luisteren (hmm daar ben ik al zo goed in...). Ik heb dus wat klein spul naar beneden gebracht maar ja ik kan moeilijk alle scrapspullen beneden over de tafel uitstorten (ten eerste is dat 100x heen en weer lopen op de trap wat dus niet mag en ten tweede past dat niet eens op de tafel) dus heb ik gisteren op de bank maar twee hangers zitten frutselen.
Volgend weekend is het 'Voorhof-dagen' in Biddinghuizen; een weekend waarbij er o.a. een rommelmarkt is voor het goede doel; namelijk de kerk (de Voorhof). Nu ga ik daar samen met o.a. mijn mams kleding verkopen en wij dachten dat het wel grappig was om ook wat van deze hangers te verkopen voor het goede doel.. Hopelijk loopt dat een beetje!
Verder ben ik aan de scrap voor mijn nichtje die morgen gaat trouwen maar zoals jullie waarschijnlijk al wel kunnen raden ga ik hier nog niets over zeggen of van laten zien voor het geval iemand het toevallig al ziet die het niet mag zien... Hopelijk krijg ik het af want mijn energie laat het nog niet toe om de hele dag aan de tafel te zitten en ik ben natuurlijk weer eens te laat begonnen...

6 opmerkingen:

 1. wouw schitterende hangers rianne
  echt super
  snap dat je het moeilijk vind met rustig aan doen;) hier nog 1 hihi al hoef ik het nu niet te doen maar als ik rustig aa moet doen dan lijkt het net alsof je dan juist van alles te doen hebt
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn ze toch leuk de sleutelhangers, die zul je vast verkopen ze zien er supermooi uit. Rustig aan maar en lekker een beetje freubelen.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze toch leuk deze sleutelhangers!
  Denk aan jezelf he!
  Lieve groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke sleutelhangers!! Enne, mooi lint hè! hahahaha....

  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke sleutelhanger.
  Laat weten of je er nog wat verkocht hebt.

  Liefs,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie hangers en toch maar rustig aan doen he

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen