vrijdag 9 september 2011

Update

Dag allemaal,
Ja oke ik moet jullie teleurstellen; even geen creatie van mij want ik ben heel druk! Gisterenavond hebben we verjaardag gehad van mijn oma en kon ik EINDELIJK de mini geven (zie paar berichten terug). Ze vond hem echt prachtig! Gelukkig maar. Mijn moeder zei al; die gaat vast heel trots de hele familie 3 maal rond. Leuk hoor ik was stiekem ook zelf wel trots maar als het dan zo ontvangen wordt dan is het nóg leuker.

Verder is het vandaag nog precies een week tot onze trouwdag dus dat begint ook echt te tikken nu. Afgelopen woensdagavond heb ik een proefkapsel gehad, proefmake-up en gisteren de jurk nog een keer aan gehad. En sinds gisteren is deze ook door m'n schoonmoeder goedgekeurd (die had hem nog niet gezien).

Ikzelf moet nog 2 dagen werken (ma en di) en daarna heb ik 3,5 week vrij. HEERLIJK! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar toch wel heel erg aan toe ben. Ik merk dat mijn energie echt kwijt is en ik elke keer ontzettend moe ben. Maar goed; ik heb nu weekend en dan nog twee daagjes doortrekken en dan mag ik 2 dagen slapen en dan onze trouwdag.

Wij hebben er zin in :-)

En ja; achteraf zal ik braaf foto's showen ;-) Duimen jullie voor droog weer???

7 opmerkingen:

 1. Ik duim heeeeel hard voor mooi weer! :-) Ben ook zo benieuwd naar hoe jullie eruit zullen zien :-) Ik hou je in de gaten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OH Rianne wat wordt het spannend!! Natuurlijk hoop ik voor jullie op mooi weer en op een HELE FIJNE DAG!! Nog even volhouden op je werk, en doe dan een lekkere lange schoonheidsslaap!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spannend, het gaat nu opschieten. ik duim voor je voor mooi weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoop dat je mooi weer hebt op jullie bruiloft enne geniet van de dag!
  Groetjes, marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op dat minialbum mag je ook best wel heel trots zijn, wnat die is ook heel mooi. Ja heel spannend nu de trouwdag dichterbij komt en ik zal voor je duimen voor een zon overgoten dag. Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga zeker duimen voor mooi weer!!
  Veel plezier op je trouwdag en geniet er goed van! Je doet het maar 1x (als het goed is) hahahaha..........

  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Rianne,
  Wat spannend nu komt het wel heel dichtbij. Geniet van de laatste voorbereidingen. En van je moeder hoorde ik al dat je een heel mooi bruidje bent! Heel veel plezier en we zullen duimen. Vee liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen