zaterdag 22 oktober 2011

Hehe wat een klus...

Jullie zullen wel denken; waar blijven nou de projectjes met de foto's van het trouwen? Nou dat zit zo: ten eerste krijgen we de foto's van de fotograaf zo rond half november en waarschijnlijk heeft zij de mooiste foto's. Dus eigenlijk wil ik daar op wachten (alhoewel ik laatst toch even wat plaatjes al heb geprint dus daar ga ik wel mee bezig). Maar daarnaast ben ik ontzettend druk geweest want we hadden een hele grote doos op het dressoir staan met alle lieve kaartjes die we voor, tijdens en na ons trouwen hebben gekregen. Echt super maar die wilde ik dus eerst allemaal ingeplakt hebben voordat ik wat anders zou verzinnen. Het is een klus waar ik dan stiekem best een beetje tegenop kan zien maar... ... HET IS AF!!! :-) Ik heb nu twee hele dikke multo-mappen vol met lieve kaartjes en wat is dat dan ook weer een leuke herinnering zeg!
 Ondertussen ben ik donderdag naar Zwolle geweest en heb ik mijzelf getrakteerd op de sew easy; ik twijfelde al een tijdje maar heb nu dan toch de knoop doorgehakt.
En daar zijn ze dan; de dikke multomappen vol. Nu nog bedenken of (en zo ja; hoe) ik de mappen ga 'pimpen' maar voor nu zijn de kaarten in ieder geval keurig opgeborgen...

2 opmerkingen:

 1. Je hebt er al een aaridge klus opzitten met de kaarten, maar het leukste komt natuurlijk nog...het pimpen van de mappen.
  De sew easy is echt een heel handig apparaatje.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een werk geweest voor je
  maar de kaartjes zijn mooi op geborgen
  het leuke komt nog pimpen van je mappen

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen