zondag 13 november 2011

Hard gewerkt...

Vorige week heb ik het groene mini maze album gemaakt. Gisteren zouden we met 3 meiden een boekje maken. Helaas heeft één van de meiden afgezegd dus waren we maar met ons 2tjes over. Hilda heeft een ROZEroze boekje gemaakt; erg leuk geworden!
 Ik ben bezig geweest met een grijs/wit albumpje waar straks wat trouwfotootjes in komen want woensdag gaan we ons trouwalbum ophalen en dan ontvang ik meteen een DVD met alle foto's er op die de fotograaf gemaakt heeft. Ik ben ZO nieuwsgierig!


 Aangezien er nog wat tijd over was ben ook ik aan de slag geweest met het roze stofje alhoewel ik er grijs aan toegevoegd heb. Op dit boekje heb ik de stoffen bloem gemaakt die ook bij de beschrijving zit. Ik moet heel eerlijk zeggen; ik weet niet of dat gepruts met naald en draad nou mijn nieuwe hobby wordt... Maar goed; ik heb het geprobeerd haha


Ze zijn ook wel snoezig he die kleine boekjes. Ook leuk om kado te geven dacht ik zo. Nu eerst minifotootjes af laten drukken (heb zelf geen fotoprintertje) en dan kan hij gevuld worden!

12 opmerkingen:

 1. Oh wat een lief albumpje Rianne, daar kunnen idd een paar mooie trouwfotootjes in en dan zo in je tas! Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar je trouwfoto's. Spannend is dat he? Je laat ons er toch ook wel wat van zien?
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rianne, wat maak jij mooie dingen zeg! Ik heb je blog even bekeken hoor! En wat een mooi
  bruidspaar waren jullie,nog gefeliciteerd!
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke boekjes zijn dat, heel erg mooi. Spannend zeg ik zou ook heel benieuwd zijn naar mijn trouwfoto's maar dan moet ik wel eerst nog gaan trouwen hihihi....
  liefs marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn idd hele snoezige boekjes, erg mooi met de grote bloem voorop!! Snap het dat je nieuwsgierig bent naar je trouwfoto's, spannend hoor!!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gezellige en lieve boekjes. Ze worden vast en zeker nog veel mooier met jullie mooie foto's erin!
  Liefs en een fijne week,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh wat leuk, dat zijn echte mini's!!! Spannend hoor je trouwfoto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jullie hebben zeker hard gewerkt! Wat leuke boekjes zijn het zeg!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. schattige boekjes.Heb ze ooit ook al eens gemaakt,maar nu ik ze weer zie ga ik denk ik maar weer eens aan de slag hiermee.
  Bedankt voor de inspiratie.
  Oja,ik word maar meteen volger van je blog,want je maakt hele mooie dingen

  groetjes,marika

  ps:bedankt voor je berichtje op mijn blog en om volger te worden bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een lieve kleine boekjes, erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen