vrijdag 22 juni 2012

Scraphok

Langzaamaan groeit ons huis en daarmee kwam er tijd om ook iets aan mijn scraphok te doen. Als eerste werden de muren gestuct en het plafond gewit en daarna begon manlief met behangen (ik ben inmiddels weer aan het werk).
Samen met een vriend werd een vloertje gelegd
En zie hier dan het resultaat. Het enige wat nu nog moet is de openslaande deuren verven, de deur naar de gang verven en een lamp uitzoeken en ophangen maar; het wordt wel wat!

Fijn he? Zo'n kamer met zo veel ruimte!
Ondertussen zijn Wiske en haar kittens natuurlijk ook nog steeds bij ons en het gaat erg goed met alle 3. Wiske blijft een lieve poes die gek is op aandacht en spelen en de kleintjes groeien enorm. Sinds deze week beginnen de kleintjes langzaamaan door te krijgen wat spelen is en dat is ook wel weer een enorm leuke fase die we in gaan!
De kittens kunnen ook rustig beneden als onze kater Joris er is maar als Wiske samen met de kittens beneden is en Joris is thuis vindt ze blijkbaar toch dat ze haar kinders moet beschermen tegenover die rode kater want dan heeft ze de neiging Joris in elkaar te beuken. Logische reactie en waarschijnlijk komt dat wel weer goed. We blijven gewoon oefenen!
Dit bewijst trouwens maar wel weer eens hoe cool onze kat is dat hij dat elke keer allemaal over zich heen laat komen en dat hij nu met de verhuizing ook gewoon in het nieuwe huis blijft en het allemaal prima vindt. Joris is gewoon een toffe kat :-)
Oh ja mocht je je afvragen wanneer er weer creatieve creaties komen: er moet dus nog e.e.a. aan mijn hok gedaan worden en daarna moet mijn rolluikbureau (zie eerder) opgehaald worden. Deze moet ik dan gaan schuren, grondverven en verven en dan pas kunnen we inrichten en weer langzaam wat gaan doen. Dat gaat dus nog wel even duren ben ik bang!
Maar nogmaals; het wordt dan ook wel gaaf!

7 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke ruimte heb je zeg...geweldig ook met die openslaande deuren. Ben wel reuze benieuwd naar het eindresultaat straks...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je scraphok wordt prachtig hoor!
  Ga je volgende week even bellen, voor Wiske.

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een heerlijke ruimte voor een freubelhok!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke ruimte!! Kostelijk zo'n eigen scrap-plek! En die openslaande deuren.... super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kamertje hoor, en mooie vloer ook! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. o super toch zo'n eigen scrapkamer?!
  nog wel met openslaande deuren.....
  ben heel benieuwd hoe het er straks ingercht uit ziet.
  veel succes en plezier ermee!

  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe mooi, vooral met die Franse deuren. Plaats aub foto's zodat we het eindresultaat kunnen zien. Ik ben altijd nieuwsgierig op zoek naar praktische tips. Nog veel plezier. Groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen