vrijdag 28 juni 2013

Blz. 2 en blz. 4 van het baby-boek

Eh ja je leest het goed; ik heb blz. 2 en blz. 4 gemaakt van het baby-boek. Onlogisch? Ja waarschijnlijk wel alleen is blz. 3 nog één met vakjes en daar had ik nog even geen zin in dus vandaar...
 
Hier komt bladzijde 2: vrijwel geheel gewijd aan het "moeders voor moeders":


 Blz. 4 is een LO met onze eerste echo. Nog steeds naturel want, ondanks dat we inmiddels weten wat het wordt, dat wisten we toen nog niet (en dan kan ik niet meer bloggen haha).


 Ik bleek 10 weken (en 2 dagen) zwanger te zijn
 In beeld zagen we een kloppend hartje en trappelende beentjes. Wat is dat gek zeg als je zelf nog niets voelt! Heel bizar... De buik is nog niet gegroeid, je voelt nog niets, je hoort niets maar het scherm laat toch echt een spartelend kindje zien... En dat in mijn buik...!

Het is en blijft een bijzonder iets he een zwangerschap :-)

5 opmerkingen:

 1. Je hebt het allemaal erg leuk beschreven Rianne! Hier zul je later met veel plezier in terugbladeren denk ik.
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Zo wordt t al een vol boek voordat de baby er is.. ben benieuwd naar de volgende bladzijden of komt daar teveel kleur in om over te bloggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi boek wordt dit Liaranne, wat maak ijer een werk van zeg!
  heerlijk om straks in terug te bladeren lijkt me zo
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo waar, het is en blijft een bijzonder iets, mooi dat je dit doet, ik heb het bij mijn eerste ook gedaan. En je lay out vind ik echt prachtig, en die kleertjes zo leuk!!!! Ohhh zucht, het kan niet meer en dat is maar goed ook maar oh wat zou ik dat toch graag nog een keer allemaal meemaken!!

  BeantwoordenVerwijderen