zondag 26 september 2010

3 meiden

Er is hier de laatste tijd bijna een baby-boom aan de hand met alleen maar meisjes! Mijn neef en zijn vriendin zij bevallen van een dochter en twee vriendenstellen hebben een dochter gekregen. 3 meiden dus. Voor alle drie uiteraard een zelfgemaakt kaartje maar helaas ben ik van twee vergeten een foto te maken voordat ze op de bus gegaan zijn... Jammer wat het zijn 3 heel verschillende kaartjes geworden!
Bij één van de meiden zijn we afgelopen vrijdag op kraamvisite geweest; de andere twee kraambezoeken komen binnenkort. Voor eentje heb ik al een kraamkadootje gemaakt maar deze kan ik nog niet op m'n blog zetten omdat je nooit weet wie je blog ziet...

4 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Rianne!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bij jullie is er dus ook een ware babyboom , hier ook al.
  je kaartje is prachtig
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje geworden zeg
  is inderdaad wel balen ja dat ej de andere vergeten bent te fotograveren,is mij ook eens overkomen,toen heb ik gewoon gevraagt of zij een foto vand at kaartje wilde maken en het naar me toe wilde sturen via mail heeft ze toen gedaan en kon ik hem alsnog op me blog zetten :-)

  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje! :) En wat een meiden idd. Hier gaat het gelijk op in de buurt tot nu toe. Stand is nu 1-1. En het wachten is natuurlijk totdat die van ons naar buiten wil ;-)

  BeantwoordenVerwijderen