donderdag 2 juni 2011

Kaartje

Voor de verjaardagslijst 2 kaartjes gemaakt; de kleuren komen niet heel mooi over maar dat krijg je als je 's avonds foto's maakt...

Nog even als update: op de Voorhofdagen laatst 9 sleutelhangers kunnen verkopen voor het goede doel! Dat ging wel goed dus :-)

Vandaag een redelijk goede dag gehad wat betreft lijf; vriendlief en ik hebben bijna 20km gefietst (echt dit is heel erg veel voor mij)! Daarna ben ik even op de bank gaan liggen (niet in bed dus), toen nog twee tuintafels geschrobt (het mooie weer is toch echt van start tenslotte), toen nog even liggen snoezen op de bank en vanavond bij vrienden wezen BBQ-en en eenmaal thuis net nog weer een rondje gewandeld. Ik weet het; dit lijkt misschien allemaal redelijk suf en helemaal niet zo druk maar ik heb genoeg dagen dat dit allemaal echt NIET lukt dus ik ben blij met mijn dagje :-) Hoplijk volgen er nu ik met behandelingen bezig ben veeeeeeel meer van dit soort goede dagen, worden de slechte dagen steeds minder en worden de goede dagen steeds beter. Blijven hopen niet waar?

En we gaan aftellen naar leuke dingen; woensdag gaan vriendlief en ik in ondertrouw wat betekent dat het woensdag nog precies 100 dagen duurt voordat we gaan trouwen!

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaart heb je gemaakt Rianne en heel veel plezier woensdag als je in ondertrouw gaat!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best heftig als ik dit zo lees, maar erg leuk dat je zo positief eindigd. Tof hoor dat jullie gaan trouwen en wens je alvast voor a.s. woensdag een super fijne dag.
  Vergeet ik bijna te vertellen dat je kaartje mooi is.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Maak er een leuke dag van as. woensdag. Mooi kaartje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterende kaart rianne
  erg leuk gedaan
  liefs chantal & sygrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtig kaartje geweldig!!

  fijnen avond
  Groetjes Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. je hebt een leuk kaartje gemaakt, en fijn dat je zo'n goede dag hebt gehad

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig kaartje en hele mooi kleurencombinatie
  liefs Marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje Rianne!

  en wat SUPER om te horen dat je dit ALLEMAAL kan doen! echt gaaf! Ik weet hoe veel moeite het je allemaal kost dus alle beetjes helpen en ik help met hopen!

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen