donderdag 9 juni 2011

Ondertrouw en katjes weg

Vandaag gaan de katjes weer terug naar Gaus. Ze waren namelijk afgelopen dinsdag 8 weken en dus zijn ze oud genoeg om hun nestje te verlaten. Dat betekent dat ze naar het asiel gaan en vanuit daar wordt er een nieuw thuis voor ze gezocht.

Van elk katje heb ik een aantal foto's bij elkaar gezocht en daarvan een A4 gemaakt met wat steekwoorden die typisch zijn voor dat katje. Ik dacht; dat is wel leuk voor een nieuw 'baasje' zodat die ook wat jongere foto's heeft. Jammer genoeg hebben wij ze natuurlijk ook pas 3 weken gehad maar dat wat ik heb kan ik in ieder geval doorgeven!Van elk katje (en moeders) heb ik een klein 'boekje' gemaakt waar in het kort een verslagje staat van de afgelopen tijd, bijzonderheden van het katje en van de kleintjes het gewicht van de afgelopen tijd. Dit is echt een vraag aan ons geweest vanuit Gaus (nou ja; om een verslagje bij te houden dan, niet om het perse op deze manier te doen).
Gisteren zijn wij in ondertrouw gegaan. Wouter had een vrije dag-van-de-baas en ik een ruildag met dinsdag dus waren we samen de hele dag vrij. We hebben echt een heerlijke dag gehad! 's Ochtends lekker thuis en toen werd deze prachtige tuinset bezorgd (alvast een huwelijkskado van Wouter z'n ouders zodat ik hem met mijn verjaardag ook kan gebruiken). Daarna over de markt geslenterd, 's middags naar het gemeentehuis geweest en 's avonds zijn onze beide ouders bij ons thuis wezen eten en kletsen. Wat geheimpjes over de bruiloft verklapt en heerlijk zitten kletsen. We hebben het ontzettend gezellig gevonden en enorm genoten.
Wat was het ineens gek wakker worden zo alleen na zo'n lekkere dag van gisteren :-)

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je ondertrouw ,mooi tuinset hebben jullie gekregen.
  Dat heb je leuk gemaakt van de katjes ,lijkt me moeilijk om ze dan weer weg te doen.

  gr miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke boekjes voor de toekomstige katteneigenaren. Dat zal zeer worden gewaardeerd!! Wij hebben twee keer een nest puppies gehad en dan deed ik dat ook....
  Van HARTE gefeliciteerd met jullie toekomstig huwelijk!
  En wat een mooie tuinset hebben jullie gekregen. Dat is echt een cadeau waar je wat aan hebt!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk de fotoboekjes voor de toekomstige eigenaren, echt een heel leuk idee. Gefeliciteerd met jullie ondertrouw en geniet van het nieuwe tuinset!!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je ondertrouw! Klinkt als een heerlijk dagje zo gisteren. Prachtige tuinset hebben jullie gekregen! Leuke A4tjes van de katjes, lijkt me moeilijk om ze weer weg te moeten geven na 3 weken...
  Groetjes, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie ondertrouw! Wat een fijne dag is dat geweest, zo te lezen.
  En zo leuk die boekjes met foto's van de kittens, de toekomstige eigenaren zullen er vast heel erg blij mee zijn (want ze zijn veel te snel groot). Fijn dat zij dan vast een"gebruiksaanwijzing" meekrijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende boekjes heb je gemaakt voor de toekomstige eigennaren van die lieve schatjes. Je hebt het prachtig gemaakt. Gefeliciteerd en gaaf dat het zo'n heerlijke dag is geweest. Zo'n mooie tuinset is natuurlijk erg leuk om te krijgen. Veel plezier ermee.
  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je tuinset is in t echt nog veel mooier ;) en die katjes... t waren schatjes maar ook sukkels ;) (snif snif... auw!.....snif snif...auw!.....snif snif...AUW!) hihi.
  ik vind het heel knap dat jullie dat toch maar weer doen met die kittens!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Rianne en Wouter,
  Van harte gefeliciteerd met jullie ondertrouw!
  En wat lief wat je allemaal voor de poesjes hebt gemaakt. Ze mogen wel blij zijn met zulke lieve 'pleegouders'.
  En wat een mooie tuinset.
  Nu nog een beetje mooie weer en lekker luieren!
  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een schatjes zeg die kleintjes!
  altijd jammer he als ze weer weg gaan, althans dat vinden wij altijd wel.

  en gefeliciteerd met jullie ondertrouw!

  groetjes Lieke

  BeantwoordenVerwijderen