zondag 12 februari 2012

Oma

Eindelijk is hij af. Hij heeft ontzettend lang op mijn bureau gelegen want ja; maak zoiets maar zodat het echt helemaal naar je zin is... Maar hij is af!
Een LO van mijn lieve omaatje; een mooie herinnering in de warme kleuren net als het boeket die we hadden in de afscheidsdienst. Oma hield van bloemen. Het liefst zo veel mogelijk. En oma hield van bruin en geel.

De LO is uit te klappen zodat de kaart en het bedankje tevoorschijn komen:

Dan is hij nog verder uit te klappen zodat de liturgie van de kerkdienst te zien is en links het plaatje wat aan de binnenkant van het bedankkaartje zat. Het stuk wat voorin de kerk gestaan heeft. Met een stalraam (oma heeft jarenlang op een boerderij gewoond), mooie bloemen in warme kleuren en kaarsjes; voor elk kind en elk kleinkind één...


En op de bloemen zitten knoopjes; enkele daarvan komen uit haar eigen naaidoos. Ik heb al een paar keer knoopjes bij haar uit moeten zoeken omdat zij vond dat ik ze vast wel kon gebruiken bij "al dat moois wat ik maakte"...

12 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat prachtig gemaakt,
  Mooi om zo alles bij elkaar te bewaren, kan je daar nog eend naar kijken als je er behoefte aan hebt.

  Groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat mooi zeg!!! Wat een mooie herinnering zo, prachtige kleuren en mooi om de kaarten erin te bewerken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorme mooie LO is dta geworden zeg.
  Heel mooi ook om zo alles bij elkaar te hebben.
  Prachtige warme kleuren.

  Gr.Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi, en wat een unieke manier om alles zo te verwerken. Begrijp de moeite om het te maken, vond dat voor mijn oma ook heel moeilijk, maar ik denk dat je net als ik er met een warm gevoel naar terug kijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig wat een mooi eerbetoon aan je oma. En met zoveel liefde voor de kleine details: kleuren waar ze van hield of die een bepaalde herinnering bewaren. Erg mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel erg mooi geworden, zeker zo met dat uitklappen van de lo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. echt heel erg mooi gemaakt!

  groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is erg mooi geworden Rianne. Fijn om herinneringen zo een plekje te geven. En ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met wat inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige layout zeg! Mooi deze kleuren en wat een goed idee om achter de flapjes de kaarten boekje te bewaren.
  Een prachtige herinnering zo!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een PRACHTIGE, stijlvolle layout. Mooi hoe je de liturgie en rouwkaart hebt verwerkt! En wat ziet je oma er lief en bij-de-tijd uit op die foto....
  Echt een kunstwerkje dat met veel liefde is gemaakt.
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat mooi om zo te herinneren!

  groet,
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen