maandag 19 maart 2012

Anders creatief...

Ik ben mijn blog gigantisch aan het verwaarlozen... Ik weet het... Ik moet zeggen dat ik momenteel ook erg weinig tijd in mijn scraphok doorbreng. Bij mij komt en gaat de creativiteit en heb ik enorm last van "ups and downs". Is dat herkenbaar of zijn jullie altijd creatief?
Ik weet dat er mensen zijn die altijd creatief zijn en soms ben ik daar wel jaloers op...

Maar hé ik ben ook druk; druk met genieten! Ik probeer echt te genieten van de dingen die ik aan het doen ben. Ik heb plezier in mijn werk, ik geniet van het feit dat we trotse oom en tante zijn van een nichtje en een neefje:
Daarnaast hopen we binnenkort een huis te kopen (morgen horen we of dit door gaat dus nog even een nachtje in spanning haha). Tussendoor doe ik nog steeds fysio en ziekenhuisafspraken in verband met mijn lijf. Maar zelfs in het ziekenhuis was de opdracht "meer lief zijn voor mijzelf". En dat klinkt heerlijk maar is stiekem erg lastig.

Vandaag was het echter wél heerlijk. Normaal werk ik op maandag maar vanwege een ruildag was ik vrij. Lekker in het zonnetje zomaar een paar hoofdstukken in een boek gelezen (veel te lang geleden). En; creatief bezig geweest!

Welliswaar op een andere manier want ik ben naar de kringloop geweest en ben bezig geweest met schuren, schoonmaken en verven...

En zie hier het resultaat na de eerste laag: het mandje is in één keer gedekt, het rekje moet nog een keer vaker. Een nieuw huis betekent ook een nieuwe scrapkamer en ik heb ZO veel ideeën om deze in te richten! (nu nog wat geld haha). Leuk om al mee bezig te zijn hoor :-)
En wie weet...Wie weet komt er in mn nieuwe hokkie straks wel veeeeeeeel meer uit mijn handen hahaha

2 opmerkingen:

 1. hé hé, eindelijk plaats je weer eens wat! Waarom geef jij geen workshop op de teamdag om je creativiteit een Boost te geven? Wat ga je doen met je kringloop-vondsten?
  groetjes
  Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer wat van je te lezen.
  Spannend een nieuw huis! Wel snel bloggen of het gelukt is hoor. Wat een leuke schatten heb je gevonden.
  Tot snel groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen