zaterdag 5 mei 2012

Komende weken niet meer scrappen...

Want we werden gebeld door Gaus. Zoals jullie wel weten zijn wij daar gastgezin. Nu hadden we gezegd dat kittens nu niet handig waren ivm de verhuizing die er aan zit te komen maar we kregen de vraag of we dit schattige, zwangere poesje onder onze hoede wilden nemen.

We hebben aangegeven dat we over 4 weken gaan verhuizen maar aangezien poes Wiske (zoals ze heet) daar direct naar zolder kan zonder dat we daar hoeven klussen en ze daar geen last heeft van drukte of van verflucht zag Gaus geen enkel bezwaar en stiekem vinden wij het ZO leuk om weer eens een zwangere poes te hebben dat we toch maar ja gezegd hebben...
Buiten dat zal ik met mijn lijf ook niet heel fanatiek kunnen klussen dus er is heus wel tijd tussendoor voor Wiske.

Het is een jong poesje uit Lelystad die zó ontzettend lief is dat ze 2 seconden nadat manlief op de grond was gaan zitten op schoot kroop en zelfs een poezenkusje uitdeelde!

En; weer eens een zwangere poes betekent dat we nu hopen dat zij gebruik gaat maken door de werpkist die mijn pap heel lief voor ons heeft gemaakt:

Mooi dingetje he?
Dit alles betekent wel dat we onze logeerkamer (die al gebombardeerd was tot "verhuishok") weer leeg moesten trekken en onze kattenspullen weer uit moesten stallen. Dit betekent ook dat we alle verhuisdozen en dingen die al ingepakt waren en klaar stonden nu moesten verhuizen naar de slaap- en scrapkamer wat weer betekend dat freubelen er de komende weken niet meer in zit... Jammer... Maar; ook wel weer ERG leuk dit hoor! En dan hebben we alle tijd en aandacht voor Wiske en straks voor haar kinders.
Kittens die we met zo'n 4 a 5 weken verwachten (in ons nieuwe huis dus) en die weer moeten socializen wat inhoudt; wennen aan verschillende mensen (ook kinderen) en die HEEL VEEL opgepakt en geknuffeld moeten worden! He wat vervelend nou....

2 opmerkingen:

  1. Leuk! Maar wel jammer hoor, dat we voorlopig niets van je kunnen verwachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel super dat jullie dat doen!!
    Heel veel succes met het klussen!
    Groetjes nicolet

    BeantwoordenVerwijderen