donderdag 10 mei 2012

Ze schoppen!!

Ze schoppen!
Wie? De kittens! Echt waar het is zó leuk om deze mama te hebben; deze mama vindt het namelijk prima als ik een tijd met mijn hand op haar buik lig. En dan voel je toch een drukte! Echt superleuk!
Ben benieuwd hoe veel er zijn en hoe ze er uit zien...
Ondertussen vertoeft onze eigen kater voornamelijk in zijn bed die manlief voor hem gekocht heeft op de koninginnemarkt (jammer van dat roze dekentje ik weet het). Het lijkt wel alsof Joris (onze kater) en Wiske (de logé) hebben afgesproken dat het oké is zolang Wiske maar uit de vensterbank blijft en Joris maar uit de kattenkamer. Soms komen ze elkaar toch wel even tegen en als ze dicht bij elkaar zijn dan blaast, gromt en protesteert Wiske enorm. Joris, de lieve, naïeve kat als hij is, denkt elke keer weer; "laat ik het maar opnieuw proberen" maar dat wordt dus niet in dank afgenomen. Hoe dan ook; zolang ze maar niet binnen 1,5 meter in elkaars buurt zijn gaat het prima. Hierdoor kan Wiske gewoon beneden zijn als wij thuis zijn en dat is toch wel handiger dan dat ik elke keer naar boven moet voor haar of dat we haar naar boven moeten brengen als Joris thuis komt :-)

3 opmerkingen:

 1. Oooh, wat een leuk bedje heeft jullie kater!
  Ja, over dat roze dekentje kun je wat van zeggen......maar dat maakt jullie kat niet uit hoor! hahahaha.......als hij maar lekker ligt!

  En wat leuk dat je de kittens al kunt voelen bewegen, bijzonder is dat toch?

  Leuk dat je alles op je blog zet, ik heb al een paar keer tegen mijn man gezegd, dat ik wiske wel wil adopteren! Ben een trouwe volger!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Rianne,

  hier nog een keer, kun je mij mailen? zie op mijn blog voor mailadres.
  Want we hebben allemaal belangstelling voor wiske! Yvonne is er helemaal wilt van haar, hihihihi...
  Ik wil even contact met jou omdat ik vragen heb, enz....

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen