woensdag 28 november 2012

Nichtje!

Ja, ja, ik weet het; ik ben mijn blog weer eens behoorlijk aan het verwaarlozen. Of ik daar een reden voor heb? Nou ehm een heel klein beetje misschien maar het voornaamste is dat ik ook al tijden niet meer echt gescrapt heb. En ik beloof (alweer) beterschap. Niet voor jullie; maar voor mijzelf want ik wil wel meer aan de slag gaan weer. Gewoon omdat het ook wat oplevert. Binnenkort ontvang ik een leuke bestelling binnen en vandaag heb ik alvast wat foto's opgehaald bij de Kruidvat. Daar ligt het dus niet meer aan...
 
Afgelopen maandag zijn wij voor de 3e keer oom en tante geworden. Deze keer van nichtje Muriël. Mijn schoonzusje had bij haar eerste nog wel moeite met het onthouden van welke kant er aan de beurt was met borstvoeding en dus maakte ik een borstvoedingslintje:


 Vandaag zijn we Muriël gaan bewonderen en ja dat levert dan ook weer "scrapwaardige foto's" op. Waarom had ik ook al weer al een bestelling gedaan bij Kruidvat????

6 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd tante Rianne! erg leuk dat lintje en handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! En erg handig, zo'n lintje! Moet je niet vergeten om het lintje na de voeding van kant te verwisselen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig idee dat borstvoedingslintje!
  En wat een droppie, je nichtje. Heerlijk he zo'n pasgeboren babietje?
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig idee dat borstvoedingslintje!
  En wat een droppie, je nichtje. Heerlijk he zo'n pasgeboren babietje?
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, leuk dat je het zo opgelost hebt. Netjes afgewerkt, hoor ! En dat kleine dutske zag ik op Facebook ook verschijnen, zooooo lief.
  Ga maar gauw weer scrappen, dat we weer wat mooie resultaatjes van je kunnen bewonderen.
  Liefs,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen