woensdag 5 december 2012

Fun

Jaa alweer een LO'tje! Deze keer van mijn nichtje Kyara die in januari alweer 1 jaar wordt en waar ik nog steeds geen LO'tje van gemaakt had! Foei...
Ik heb craft genomen, deze bewerkt met witte inkt en daarna de laagjes opgebouwd.

 Wij hadden net de sleutel van ons nieuwe huis en ik kan met mijn lijf niet zo veel klussen en dus bood mijn schoonzus aan om een dag te komen helpen. Ik zou dan een ochtend op mijn nichtje passen in plaats van te klussen en 's middags zou mijn nichtje naar haar oma. Supergezellig zo met ons tweetjes!
 Ik had deze foto's gemaakt met mijn telefoon en daardoor kon ik ze niet in normale resulotie afdrukken maar 4 foto's samengevoegd tot één ging wel.
 En; het voordeel van nichtjes: ik mag lekker met roze en bloemtjes aan de slag!!
Ik vind de foto van linksonder ook zo schattig; dat ze naar me kijkt en naar me lacht. Supercute :-)

9 opmerkingen:

 1. wat een schattig meisje! En ja, lekker roze scrappen is op z'n tijd ook heerlijk, mooie lo geworden, Rianne!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooi en vrolijk lootje, Rianne! En wat een droppie, die kleine meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onzettend leuke kleuren heb je gebruikt. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi lootje, mooi nichtje en mooi roze! (Beetje jaloers, lijkt me ook heerlijk, dat roze getut... maar ja, heb een zoon he ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig leuke , lieve layout is het geworden. Heerlijk om op te passen lijkt me en haar moeder vond het klussen vast leuk, iedereen blij, Kyara in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Rianne,
  bedankt voor je reactie op mijn blog. Tuurlijk hoop ik dat je mee naait voor het goede doel! Ik denk dat je met 1.5m zeker voldoende zou hebben. Maar omdat het een slinger uit restjes mag zijn, is het lastig aan te geven. Het rechthoekig vlaggetje heeft het minste stofverlies. 48 vakjes van 14x18cm, dat red je met een meter.
  Groetjes,
  Patricia..

  BeantwoordenVerwijderen