zaterdag 22 december 2012

Memobord

Tot vandaag hingen bij ons de kaartjes met een plakbandje aan de zijkant van de keuken. Niet echt een hele mooie oplossing. Nu had ik de zijkant van de keuken van plakbandjes ontdaan en toen kwamen alle kerstkaartjes. Deze stonden op het dressoir maar ja; op een gegeven moment heb je dan geen ruimte meer op het dressoir en het ziet er erg druk en rommelig uit. Ook geen oplossing dus. Ik besloot dat het tijd werd voor een goede, blijvende oplossing:
 Ik kocht fibrefill en lint. Ging langs mijn ouders om het nietpistool te lenen. Kocht bij de bouwmarkt meubelspijkers en zocht het restant gordijnstof op wat ik kreeg van de stoffenzaak.
 De MDF plaat is een restje van de plaat die achter onze televisie hangt met daar op ons hippe behangetje. Die lag dus al in de schuur.
 Fibrefill vastnieten...
 Gordijnstof er om heen...
 Lintjes er op...
 Netjes zo'n meubelspijkertje op de kruisingen...
En dan de kerstkaartjes er in! En als die er uit zijn verzin ik wel wat anders...
Manlief gaat hem nog ophangen maar voor nu staat hij gewoon tegen de muur. Mooi naturel doordat het de stof is van onze gordijnen. Het blauw komt weer terug in de kussens op de bank en het behangetje achter de televisie. Ondanks dat er één meubelspijker scheef zit... ben ik er blij mee :-)

Hoe vinden jullie hem geworden?

11 opmerkingen:

 1. Wat gaaf, Rianne. Super leuk idee en heel mooi uitgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is gaaaaf! :-D Ik droom van zulke dingen, en jij doet het gewoon. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) dat deed ik ook altijd. En dan zegt mijn moeder; "als je het niet probeert weet je ook niet of je het kunt" en dan "oefening baart kunst" en dat zijn natuurlijk wijze woorden waar je dan braaf naar moet luisteren haha. Ik dacht; ik doe heel stoer, ik probeer het een keer!

   Verwijderen
 3. Wat een goed idee zeg en wat mooi gemaakt! LeuK!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel erg mooi geworden. Zal je na de kerst een keer een kaartje sturen voor erin ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een leuk idee en een mooie uitvoering

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gedaan! Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen