woensdag 26 september 2012

Mijn hobbyhok / scrapkamer

Zoals jullie weten werd in het nieuwe huis ook een kamer voor mij gereserveerd. Van mijn schoonzus kreeg ik al een bordje voor op de deur: (de deurpost wil ik nog verven)
 De kamer is nog niet helemaal af (ik heb nog meer wensen en sommige dingen zijn nog onderweg maar ik besloot dat hij af genoeg was om toch vast wat foto's te delen. Dit zie je als de deur open gaat: (de balkondeuren wil ik nog verven)
 Meteen links naast de deur staat een schoenenkast:
 Met hele schattige magneetjes:
 En zo ziet hij er open uit; hier past precies scrappapier in (en nee; nog lang niet alles zit er in!)
 Er naast is een klein tafeltje waar de naaimachine van mijn oma onder staat (die ik nog moet onderzoeken om uit te vinden of ik hem snap haha)
 Er boven hangt mijn lintenrek (gemaakt van een op de rommelmarkt gekocht kruidenrek. Wit geverfd, gaatjes geboord, 'roedes' gezaagd en wit geverfd en voila:) Dit zijn alleen mijn rollen lint hoor; de "losse" lintjes heb ik nog in een kast zitten...
 Op het tafeltje staat een etagiaire met daar op mijn stofjes; kleine stofjes, grote stofjes en onderop allerlei kleurtjes vilt.
 Rechts van de balkondeuren staat mijn rolluikbureau die nog niet af is. De laatjes worden nog wit, het rolluik zelf moet nog geverfd en de inzet (al die vakjes waar HEEL VEEL troep in kan; heeft ook alleen nog maar een grondlaag).
 Links van het bureau hangen deze twee rekjes (wederom kringloop) waarvan er één al wit geverfd is, en de ander nog moet (maar manlief heeft hem wel vast opgehangen, ach dan hangen de schroeven maar vast)... Daar in staan kleine potjes met knoopjes op kleur gesorteerd:
 Op het bureau staat een kruidenrekje waarbij ik van alle kruidenpotjes het 'strooidekseltje' er af heb gesloopt en in die potjes zitten mijn kleine bloempjes.
 Rechts naast mijn bureau staat (naast de prullenbak) mijn 5x5 expeditkast. Ooit hoop ik alle vakjes gevuld te hebben met witte deurtjes of witte laatjes. Dat lijkt me HEEL gaaf. Maar goed; dat is nogal een kostenpost dus dat is een meerjarenplan denk ik ;-)
 Rechts naast de expeditkast hangt mijn tijdschriftenhouder met daarin de Franse tijdschriften:
 En ja dan heb ik nog deze met mijn grote bloemen:
 En twee van deze ladekastjes (met ponsen) maar ik weet van die twee dingen nog niet precies waar ik ze wil hebben (waar ik ze handig vind), dus die staan nog op de grond... Oh en ze moeten ook nog geverfd...
Nou zeg het maar; wat vinden jullie er van????

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het geweldig! Wat een heerlijke ruimte heb jij zeg! en wat een leuke opberg-oplossingen heb jij, dit ziet er nu al super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, daar begint schot in te komen. Wat fijn dat het voor het grootste deel klaar is. Toch maar niet de expedit als devider gebruikt, zie ik! Lijkt me een heerlijke kamer zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou meid helemaal top hoor,ziet er goed uit.Lekker hè een eigen scrapkamer,ben er ook zo blij mee.

  lieve groetjes Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook zo'n mooi KAMER!! Ziet er heel mooi uit!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er ontzettend leuk en handig uit. fijn he zo'n eigen kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een juweeltje ! En zoveel leuke opbergvakjes, -kastjes, -potjes, ... Heerlijk, zo'n mooi kamertje. Liefs, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, hij is tof!
  En ook heel gezellig met z'n 2-en ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een gezellige boel zo zeg Liranne, het ziet er allemaal heen handig en bruikbaar uit!
  je lintjes rek vind ik helemaal geweldig alleen zou ik dan wel 20 rekken moeten ophangen(bloos)
  Die schoenenkast voor papier...wat een idee en daar had ik nou nog nooit aan gedacht!
  heel veel plezier gewenst in je paradijsje:)
  xox
  linn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat heb jij een leuk kamertje! En leuke opbergideen heb ik gezien bij je :) Zocht nog een oplossing voor mijn bloemetjes, maar heb ze gevonden ;) nu nog enkel zo'n rekje vinden ;)
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lianne ik vind het een supergave kamer zeg! Nog succes met het wit schilderen van de onderdelen. En wat een grandioos idee, die schoenenkast voor je papier.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik had alleen naar je bovenste bericht gekeken maar wat een leuk scraphokkie heb je! Hihi helemaal mijn smaak, mooi die Expeditkast! En wat een goed idee die schoenenkast. Wat zullen hier weer een hoop mooie dingen geboren worden jouw kennende.... Heel gaaf!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wowwwwww Rianne wat een gave kamer.......sjeetje wat een heerlijke plek heb je.
  Nou daar kan je heerlijk uren zitten en je prachtige creaties maken.

  Groetjes Jacqeline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw! Superleuke scrapruimte heb je daar zeg. Ook het idee van de schoenkast voor je scrappapier vind ik erg leuk.Toonde de foto aan mijn man,en hij vind je een heel verstandig mens! Tis maar dat je het weet he,hihi

  groetjes,Marika

  BeantwoordenVerwijderen