zondag 30 september 2012

Projectjes..

Leuk al die reacties op mijn vorige post waar ik mijn "hokkie" liet zien!
 
Aanstaande zaterdag hebben we van het SA-scrapforum een hele dag om samen te gaan freubelen. Superleuk en ik heb er nu al zin in! Omdat we elkaar alleen online "kennen" moeten we een naambordje op om elkaar te herkennen. En ja het zou geen scrap-dag zijn als dat naambordje niet even gescrapt moet zijn en dus ging ik aan de slag...
 Ik vond dat het naambordje ook iets moest laten zien van mijzelf en dus maakte ik hem van een mooi kleurtje blauw waar ik van hou, gecombineerd met bruin wat we in huis veel hebben. Verder afgewerkt met roosjes waar ik van hou en natuurlijk een papiertje met muzieknootjes omdat ik hou van zingen en muziek.
 Daarnaast staat er nog een project op de to-do-list: deze oude "naaipoef" van mijn oma. Ik heb hem gekregen nu mijn oma er niet meer is en ik wil hem heel graag nieuw leven inblazen.
Op de stoffenmarkt kocht ik laatst leuke stof en inmiddels heb ik de deksel gestript en opnieuw bekleed met stof. In de kist vond ik nog een bruine stoffen knoop die best bij het stofje kon en ik dus ook een tweede leven gaf. Nu komt de grootste uitdaging nog... De poef zelf...
Ondertussen ben ik met nóg een project bezig (tja je zult maar druk zijn haha); en dat is de grote letterbak in de vorm van een hart die ik heel lang geleden heb laten zien. Ik wil hem helemaal vullen met onze trouwdag; foto's maar ook kleine herinneringen zoals een corsage, blauwe M&M's en de pareltjes uit mijn haar. De foto's zijn besteld, één vakje is er af

nog 11 te gaan...

Oh ja en tussendoor ben ik natuurlijk ook gewoon aan het werk :-)

6 opmerkingen:

 1. Meid wat ben je druk!! Maar wel allemaal leuke dingen...
  Leuke naambadge heb je gemaakt! En ik ben zooo
  benieuwd hoe je poef wordt... Zo'n letterbak van je trouwen
  vind ik een supergaaf idee.
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat lijkt me een pittige klus die poef, maar wel gaaf! Ben erg benieuwd hoe die wordt, net als je letterbak. Leuk idee om die te vullen met dingen van je huwelijk! Succes maar met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Rianne, wat een leuke projectjes heb je op stapel staan. Gaaf zeg! Je naambordje ziet er alvast erg leuk uit, evenals het het eerste vakje van de letterbak. Super leuk idee trouwens! Succes met de rest van de bak en met de poef!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt het er maar druk mee, maar wel allemaal heel erg leuk, Je poef, oh ik ben er helemaal verliefd op!! Is dat er zo een waar je de deksel af kunt halen en dan een soort naaidoos? Geweldig!
  en je hart is ook erg mooi, leuk project, zag ook nog even die miniboekjes, leuk! Bedankt voor de link en je kaartje is prachtig! Jammer dat zo'n dag altijd zo ver weg is voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had je naamtag al op het forum bewonderd,hij is echt leuk geworden.
  Zie hem zaterdag in het echie hè?Die hartjes letterbak wil ik ook nog aanschaffen voor mijn glimmermist en lijm en stickles.lijkt me zo leuk aan de wand.Je bent met leuke projectjes bezig zeg.En even mijn complimenten voor je bloglay-out zeg,super die kleur blauw en terra,en dan niet te spreken over die spijkerbloemetjes helemaal leuk.

  lieve groetjes Nita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke naamtag. En je letterbak ziet er al erg mooi uit. Succes met het opknappen van de poef.

  liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen